iPhone POP3 mail opsætning

Følgende opsætning kan bruges til opsætning af en almindelig mailkonto (POP3), som du f.eks. har som et mailhotel, eller sammen med din hjemmeside/webshop.

1. Tryk på “Indstillinger

2.  Tryk “Mail
  3.  Tryk “Tilføj konto
  4. Under valg af kontotype, vælg “andre
  5. Tryk “Tilføj e-mailkonto
  6. Indtast kontooplysninger
    Navn – Skriv dit navn
    E-mail – Skriv din e-mail adresse
    Adgangskode – Skriv koden til din e-mail konto.
    Har du glemt sin kode, se da eventuelt denne guide.
    Beskrivelse – Angiv en beskrivelse af kontoen, så du kan kende forskel på dine konti.
  7. Angiv serverindstillinger
    Kontotype – Vælg “POP
    Server til indgående og udgående post
    Værtsnavn – Indtast mail.dandomain.dk
    Brugernavn – Skriv din e-mail adresse
    Adgangskode – Skriv adgangskoden til din e-mail adresse
    Har du glemt sin kode, se da eventuelt denne guide.

• Skriv de samme oplysninger under Server til udgående post
    • Tryk “Arkiver

8. Når den har søgt lidt tid på indstillingerne vil iPhone spørge, om der skal forsøges at bruge opsætningen uden SSL. Tryk “Ja“.
  9. Når man har trykket på arkiver kan følgende besked komme frem, her trykkes blot arkiver igen.
  10. Efterfølgende går man så ind i indstillinger igen og vælger den nyoprettet konto.
  11. Find ’server til udgående post’ og tryk på ’SMTP mail.dandomain.dk’.
  12. Under SMTP skulle der gerne stå mail.dandomain.dk – her trykkes igen, for at tilgå yderligere indstillinger.
  13. Under server til udgående post, kontroller at felterne er udfyldt korrekt, samt at
    • “Brug SSL” er slået fra
    • Godkendelse står til ’adgangskode’
    • Serverport står 366. Skulle der stå et andet portnummer, ændres dette til 366 og afsluttes med et tryk på ’OK’.

Du skulle nu kunne sende og modtage emails på din DanDomain konto, på din iPhone.