Opret, rediger eller slet mailkonto i E-mail manager

Opret e-mail adresse

1. Log ind i kundecenteret
  2. Klik på “Vælg produkt” og vælg dit “mailhotel”
    • Klik på “E-mail manager”

3. Herfra kan du se, hvor mange e-mail konti du har licens til og hvilke konti, der allerede er oprettet.
    • Klik på “Opret e-mail”

4. Indtast din ønskede e-mail adresse og en adgangskode
    Adgangskoden skal indeholde 7 karakterer – man kan bruge både bogstaver, tal samt specialtegn (!#%&?).
    Adgangskoden kan ikke indeholde det samme som står foran @ i mailadressen. Fx. vil en mailadresse som hedder “hans@supporttest.dk” ikke kunne have et password der hedder “hans”.

• Klik “Opret”

5. Kontoen er nu oprettet og klar til brug.

Rediger eller slet e-mail adresse

1. Log ind i kundecenteret
  2. Klik på “Vælg produkt” og vælg dit “mailhotel”
    • Klik på “E-mail manager”

3. Klik på e-mail adressen, du ønsker at ændre
  4. Herfra kan du redigere eller slette din e-mail adresse
    • Rediger: Ændre oplysningerne på siden og tryk på “Gem” i bunden af siden.
    • Slet: For at slette e-mailen, tryk på “Slet” – i bunden af siden

5. Bekræft sletningen ved at klikke “OK”
  6. E-mail adressen er nu slettet