Glemt adgangskode til E-mail manager

Har du glemt password til E-mail manageren, kan du få tilsendt et nyt gennem følgende:

1. Log ind i kundecenteret
  2. Under “Find adgangskoder og oplysninger”, vælg dit mailhotel.
  3. Brugernavn og password til E-mail Manager vises nu.

Har du glemt password til kundecenteret, kan du få tilsendt et nyt ved at klikke på “Glemt password”.

Ændre e-mail til kundecenter
Hvis du ikke længere har adgang til den tilknyttede e-mail adresse, kan du ændre kontakt e-mailen gennem formularen til “Ændring af kontakt E-mail til kundecenter”.
Herefter kan du få tilsendt et nyt password, til den nye e-mail adresse.