Jeg kan ikke huske mit password til E-mail manageren. Kan jeg selv finde det?

Har du glemt password til E-mail manageren, kan du få tilsendt et nyt gennem følgende:

1. Log ind i kundecenteret
  2. Klik på “Produkter” og vælg det produkt, dine e-mail konti hører til.
  3. Password til E-mail Manager står under fanen produktoplysninger.

Har du glemt password til kundecenteret, kan du få tilsendt et nyt ved at klikke på “Glemt password”.
Har du ikke længere adgang til e-mailen der er tilknyttet kontrolcenteret, kan du få ændret mailen ved at udfylde formularen til “Ændring af kontakt E-mail til kundecenter”