Jeg kan ikke huske mit password til E-mail manageren. Kan jeg selv finde det?

Ja – det kan du finde i kundecenteret. Log ind i kundecenteret og klik på Mine produkter, vælg det produkt dine e-mails hører til. Password til E-mail Manager står under fanen produktoplysninger. Husk du kan anmode om at få tilsendt password til kundecenteret til den E-mail adresse vi har registreret på dig. Typisk er det den du har brugt ved ordre afgivelse. Kan denne ikke læses mere, skal DanDomain have en skriftlig anmodning om at tilrette den.

Link til E-mail manageren: Klik her
Link til kundecenteret: Klik her
Link til ændring af E-mail adresse til kundecenteret: Klik her