Generel POP3 opsætningsinfo

Følgende serverinformationer skal bruges til opsætning af din e-mail-adresse.
Informationerne gælder for e-mail konti medfølgende til mailhotel, webhotel og webshop.

Indgående mailserver (POP3)

Servertype: POP3
Indgående server: mail.dandomain.dk (eller mail.ditdomænenavn.dk)
Port: 110
Brugernavn: Din e-mail adresse
Password: Adgangskoden til e-mail adressen
SSL: Nej

Udgående mailserver (SMTP)

Udgående servertype: SMTP
Udgående server: mail.dandomain.dk (eller mail.ditdomænenavn.dk)
Port: 366

Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse: Ja
Brugernavn: Din e-mail adresse
Password: Adgangskoden til e-mail adressen
SSL: Nej

Glemt din adgangskode til e-mailen?
Hvis du ikke kan huske adgangskoden, kan du følge guiden til at ændre adgangskoden for at få adgang til din e-mail.