Dandomain Mail POP3 opsætning i Windows 8

De fleste nyere Windows PC har Windows 8 som operativ system, der kører på computeren.

Den mail application indbygget i Windows 8 understøtter desværre ikke POP3 E-mails. Derfor er alle vores kunder, der bruger et E-mailsystem baseret på POP3, nødt til at bruge et tredje parts program for at kunne modtage E-mails, som de var vant til i de tidligere udgaver af Windows.

Mulige løsninger:

1) Man kan købe en license til Microsoft Outlook alene, eller til hele Microsoft Office pakken.

2) Installere Windows Live Mail 2012, som er et gratis program (også fra Microsoft) som bl.a. understøtter POP3 mail.

Windows Live Mail er en del af Windows essential og kan evt. downloades her: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-live/essentials

(Dette program er udgivet af Microsoft og derfor er ikke supporteret af Dandomain)