Dandomain Mail opsætning – Windows Outlook 2013/2016

Denne guide beskriver hvordan du laver en førstegangsopsætning af din e-mail konto i Outlook 2013 eller 2016 på Windows for produktet Mailhotel.

1. Åben Outlook
      Outlook Ikon
    2. Tryk på “Filer”

3. Tryk på “Tilføj konto”
    4. Vælg “Manuel konfiguration eller flere servertyper” og tryk “Næste”
    5. Vælg “POP eller IMAP” og tryk “Næste”
    6. Udfyld kontoindstillinger
      • Brugeroplysninger
        Dit navn – Skriv dit navn
        Mailadresse – Skriv din e-mail adresse
      • Serveroplysninger
        Kontotype – Vælg “POP3”
        Server til indgående post – Indtast mail.dandomain.dk
        Server til udgående post – Indtast mail.dandomain.dk
      • Logonoplysninger
        Brugernavn – Skriv din email adresse.
        Password – Skriv adgangskoden til din e-mail konto.
        Har du glemt sin kode, se da eventuelt denne guide.

Indstillinger som ikke er beskrevet ovenfor, skal ikke ændres.

• Efter ovenstående er udfyldt, tryk “Flere indstillinger”

7.  Vælg fanen “Server til udgående post”
      • Sæt flueben i “Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse”

8. Vælg fanebladet “Avanceret”
      • I feltet Server til udgående post (SMTP)” skrives 366 i stedet for tallet, der står der i forvejen.
      • Tryk efterfølgende “OK”

9. Tryk “Næste” for at afslutte opsætningen
      Opsætningen testes nu.
      Hvis alt er opsat korrekt, vil der komme et flueben udfor Log på serveren til indgående post (POP3) og Send testmail.
      Herefter vil du kunne sende og modtage e-mails.

Fejler opsætningen?

• Kontroller, at din e-mail og adgangskode er indtastet korrekt i trin 5.
    Du kan eventuelt tjekke dine loginoplysninger, ved at logge ind i webmail.
  • Kontroller, at portnummeret for “server til udgående post” er rettet til ‘366’ i trin 7