Dandomain Mail opsætning – Windows Live mail

Har du et Mailhotel eller et webhotel, så har du sikkert vores POP3 løsning.

Her har du en guide til hvordan du opsætter det i windows live mail.

1. Indtast den Mail som der er oprettet, samt den kode som som er tilhørende, og indtast dit navn.

2-win8

2.I servertype skal der vælges POP3.

Indgående og Udgående mail server er: mail.ditdomæne.dk (eks. mail.dandomain.dk)

Husk i udgående server “Kræver Godkendelse” og port er 366

Logononbrugernavn er: Din Email@Dit Domæne.dk (eks. info@dandomain.dk)

3-win8

3. Når disse felter er udfyldt, så vælg næste og din Email er nu opsat.