Windows Phone POP3 mail opsætning

Inden du går i gang bør du sikre at du har følgende oplysninger:

• Din e-mail-adresse
  • Din adgangskode
  • Internetforbindelse på telefonen

Her følger en vejledning i opsætning af en POP3-email-konto på en Windows Phone telefon.

1. Tryk på “Indstillinger

2. Tryk på “Mail + Konti

3. Tryk på “Tilføj en konto

4. Tryk på “Avanceret konfiguration

5. Indtast din e-mail-adresse i feltet under Mailadresse

6. Indtast din adgangskode i feltet under Adgangskode

7. Tryk på Næste

8. Tryk på “Internetmail

9. Angiv et valgfrit kontonavn i feltet under “Kontonavn

10. Indtast dit navn i feltet under “Dit navn

11. Tryk på feltet under “POP3-server” og indtast “mail.dit-domænenavn.dk:110

12. Tryk på POP3 i “Kontotype

13. Indtast din e-mail-adresse i feltet “Brugernavn

14. Indtast din adgangskode i feltet “Adgangskode

15. Tryk på feltet under “SMTP-server” og indtast “mail.dit-domænenavn.dk:366

16. Tryk på “Server til udgående mails kræver godkendelse“, så funktionen er slået til

17. Tryk på “Brug samme brugernavn og adgangskode til at sende mails“, så funktionen er slået til

18. Tryk på “Avancerede indstillinger

19. Tryk på “SSL er påkrævet til indgående mails“, så funktionen er slået fra

20. Tryk på “SSL er påkrævet til udgående mails” , så funktionen er slået fra

21. Tryk på “Log på

Bemærk at nogle telefoner kræver genstart efter opsætning af e-mail.