Sony POP3 mail opsætning

1. Først skal man under indstillinger for at trykke på “+Tilføj konto“.
      Indstillinger
    2. Derefter vælges ‘E-mail‘.
      vælge E-mail
    3. Herefter skal man så skrive den email det drejer sig om og tilhørende adgangskode. (Skulle man ønske at bruge denne konto som standard email afsendelses adresse, skal der sættes et flueben i ‘Send e-mail fra denne konto som standard’) – Efterfulgt af et tryk på ‘Manuel Konfiguration‘.
      Konto opsætning
    4. Når man laver manuel opsætning, skal man først vælge hvad type konto man er ved at konfigurere og her vælges ‘POP3‘.
      Vælg pop3
    5. Derefter skal der skrives indstillinger for den indgående post server, som følgende
      1. Brugernavnet er e-mailen som det drejer sig om
      2. og tilhørende adgangskode
      3. POP3-server er mail.dit-domænenavn.dk (eks. mail.dandomain.dk)
      4. port til indgående email er som på billedet: 110
      5. sikkerhedstypen skal sættes til ingen
      6. Her vælges om der skal slettes fra serveren når man sletter på telefonen (indb. er når der slettes fra indbakken). Efterfølgende trykker man på næste, for at komme til udgående post server opsætning.

indgående email opsætning

6. Indstillinger for udgående post skal udfyldes som følgende:
        1. SMTP server er mail.dit-domænenavn.dk (eks. mail.dandomain.dk)
        2. Portnummer sættes til port: 366
        3. Sikkerhedstype skal være ingen og der skal være flueben i ‘Kræver login.’
        4. I næste felt (Brugernavn) skrives samme email og tilhørende adgangskode skrives i feltet efter dette, efterfulgt af klik på næste.

indstillinger for udgående post

1. I kontoindstillingerne man kommer til kan man vælge hvor ofte kontoen skal kontrollere efter nye emails. Her kan også vælges om der skal sendes emails fra denne konto som standard når man sender.
      2. Hvis man ønsker notifikation ved ny e-mail, sættes flueben i ‘fortæl. når der er e-mail

Hvis man ikke ønsker kontoen skal være aktiv på telefonen, så skal man blot fjerne fluebenet’ synkroniser e-mail fra denne konto’
      Kontoindstillinger