Samsung Galaxy POP3 mail opsætning

Inden du går i gang bør du sikre at du har følgende oplysninger:

• Din e-mail-adresse
  • Din adgangskode
  • Internetforbindelse på telefonen

Her følger en vejledning i opsætning af en POP3-email-konto på en Samsung Galaxy

1. Tryk på Apps og herefter tryk på E-mail.

pop3samsung01

2. Indtast din e-mail-adresse

3. Indtast din adgangskode

4. Tryk på Manuel opsætning.

pop3samsung02

5. Tryk på POP3-KONTO.

pop3samsung03

6. Tryk på feltet under “Brugernavn” og indtast din e-mail-adresse.

7. Tryk på feltet under “POP3-server” og indtast mail.dit-domænenavn.dk (eks. mail.dandomain.dk)

8. Tryk på rullemenuen under “Sikkerhedstype” og vælg valgmuligheden ”Ingen”.

9. Tryk på feltet under “Port” and indtast værdien 110

10. Tryk på rullemenuen “Sletter e-mail fra serveren” og vælg om du ønsker mails slettet efter de er hentet.

11. Tryk på NÆSTE.

pop3samsung08

12. Tryk på feltet under “SMTP-server” og indtast mail.dit-domænenavn.dk (eks. mail.dandomain.dk)

13. Tryk på rullemenuen under “Sikkerhedstype” og tryk på Ingen.

14. Tryk på feltet under “Port” og indtast værdien 366

15. Tryk på fluebensboksen i “Kræv login”, så funktionen er slået til og indtast efterfølgende din e-mail-adresse og din adgangskode.

16. Tryk på NÆSTE.

pop3samsung05

17. Tryk på rullemenuen under “Synkroniseringsplan” og vælg Manuel eller det ønskede interval.

18. Tryk på “Giv mig besked, når der kommer e-mail” for at slå funktionen fra eller til.

19. Tryk på NÆSTE.

pop3samsung06

20. Indtast et valgfrit navn til din konto

21. Tryk på feltet under “Dit navn (til udgående e-mails)” og indtast det ønskede afsendernavn (det navn som modtagere af dine mails vil se).

22. Tryk på UDFØRT for at færdiggøre opsætningen.

pop3samsung07