LG POP3 mail opsætning

Inden du går i gang bør du sikre at du har følgende oplysninger:

• Din e-mail-adresse
  • Din adgangskode
  • Internetforbindelse på telefonen

Her følger en vejledning i opsætning af en POP3-email-konto på en LG-telefon.

1. Tryk på “E-mail

2. Indtast din e-mail-adresse

3. Indtast din adgangskode

4. Tryk på Næste.

5. Tryk på POP3.

6. Tryk på feltet under “POP3-server” og indtast mail.dit-domænenavn.dk (eks. mail.dandomain.dk)

7. Vælg “sikkerhedstype“: ”Ingen”.

8. Tryk på feltet under “Port” and indtast værdien 110.

9. Tryk på Næste.

10. Tryk på feltet under “SMTP-server” og indtast mail.dit-domænenavn.dk (eks. mail.dandomain.dk)

11. Tryk på rullemenuen under “Sikkerhedstype” og vælg Ingen.

12. Tryk på feltet under “Port” og indtast værdien 366.

13. Tryk på fluebensboksen i “Kræv login”, så funktionen er slået til.

14. Indtast brugernavn og adgangskode for din email.

15. Tryk på Næste for at afslutte.

Bemærk at nogle telefoner skal genstartes efter opsætning af e-mail.