Dandomain Mail opsætning – Mac Outlook 2011

1. Åbn Outlook 2011 til Mac
  2. I menuen, vælg punktet “Funktioner” og herunder punktet “Konti
  3. Klik på ikonet “E-mail-konto
  4. Angiv kontooplysninger
    E-mail-adresse – Skriv din e-mail adresse
    Adgangskode: Skriv adgangskoden til din e-mail konto.
    Har du glemt sin kode, se da eventuelt denne guide.

• Fjern fluebenet i “Konfigurer automatisk”

Brugernavn –
     Skriv din e-mail adresse
    Type – Vælg “POP
    Server til indgående post – Indtast mail.dandomain.dk
    Server til udgående post – Indtast mail.dandomain.dk

• Skriv 366 i feltet til højre for server til udgående post.
    • Sæt flueben i “Tilsidesæt standardport” (kun for server til udgående post)
    • Tryk “Tilføj konto”

5. Tryk “Flere Indstillinger” under “Server til udgående post”:
  6. I feltet “Godkendelse“, vælg “Brug oplysninger om server til indgående post” og klik “OK
  7. Kontoen er nu opsat og du kan lukke opsætningen gennem “Luk” funktionen i øverste venstre hjørne.