Dandomain Mail opsætning – Mac Outlook 2011

Opsætning

1. Åbn Outlook 2011 til Mac
  2. I menuen i toppen vælges punktet “Funktioner” og herunder punktet “Konti
  3. Klik på ikonet “E-mail-konto
  4. Udfyld feltet “E-mail-adresse” med den fulde email adresse der skal hentes mail fra
  5. Adgangskode: Her indtastes den selv valgte adgangskode der er tilknyttet email adressen, da den blev oprettet i e-mail-manageren.
  6. E-mail-adresse: Her indtastes den fulde email adresse
  7. Type: Her vælges “POP
  8. Server til indgående post: Her skal der tastes “mail.” efterfulgt af dit domænenavn. Det vil sige at hvis domænenavnet som i det viste eksempel er supporttest.dk, så skal der tastes mail.supporttest.dk
  9. Server til udgående post: Her skal der tastes “mail.” efterfulgt af dit domænenavn. Det vil sige at hvis domænenavnet som i det viste eksempel er supporttest.dk, så skal der tastes mail.supporttest.dk
  10.  Tilsidesæt standardport: Denne vinges af (men kun under Server til udgående), og der tastes “366” i feltet umiddelbart til højre for det udgående server navn (Som vist herunder)
  11. Klik “Tilføj Konto
  12. Vælg “Flere Indstillinger” under “Server til udgående post”:
  13. I feltet “Godkendelse” vælges “Brug oplysninger om server til indgående post“, og vinduet lukkes ved at klikke “OK“:
  14. Luk nu vinduet ned, via “Luk” funktionen i øverste venstre hjørne, og kontoen er konfigureret: