Kræver det noget af mit webhotel, at få DanDomain’s søgefunktion til at virke?

Nej, det gør det ikke. Søgefunktionen afvikles på DanDomain’s server, som sørger for at scriptet køres korrekt.

Du kan benytte DanDomain’s Søgefunktion ifm. alle de tilgængelige Webhoteller. Det er ikke nødvendigt med ASP/PHP-udvidelse eller anden form for abonnement-tilføjelse.

Du kan læse om hvordan Søgefunktionen virker og skal sættes op i vores guide: – Tryk hér –