Office 365

Kom igang med Office 365

Opsæt din Office 365 E-mail

Office 365 generelt

Administrationsportalen til Office 365
Selve administrationsportalen finder du her: https://portal.office.com
For at logge ind skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode til administrationen. disse oplysninger finder du i dit kundecenter.

Webmail:
Er du allerede oprettet som bruger med en af de Office 365 planer, som inkluderer e-mail, kan du tilgå dine mails online via webmail
https://outlook.office.com

Vær opmærksom på om du har en plan med POP3, IMAP eller Exchange-funktionalitet.
Læs mere om Office 365 licensen

Hvis du har problemer med at skifte kode til din office mail kan du følge dette link
Skift adgangskode til din Office 365 konto