Hvor finder jeg mine koder?

Tilgang til login oplysninger (FTP, SQL, Email, Webshop eller andet)

Login oplysninger til alle DanDomain produkter vil være at finde på kundecenter.dandomain.dk. Har du glemt kodeordet til kundecentret kan du få det gensendt ved at trykke glemt password.

Når du er logget ind på siden, gå da til fanebladet Mine produkter

Mineprodukter

Her vil du se en liste over de produkter som du har ved DanDomain. For at komme ind til dine login oplysninger (Brugernavne og koder) til dine produkter, vil du skulle vælge dit produkt her på listen, ved at klikke på navnet. (f.eks. webhotel, mailhotel, profiber mailhotel eller lignende)

Produkt

På den næste side, vil du finde direkte links til administrations siden for det produkt du har valgt. Dette kan i visse tilfælde være en nemmere adgang end ved at skulle skrive koden manuelt. Men for at få vist koderne, vil du her på siden skulle trykke på “Produktoplysninger”
Produktoplysninger

Så snart du har trykket på Produktoplysninger vil alle koder til produktet fremgå. Ovenstående procedure gælder for samtlige produkter ved DanDomain.

Værd dog opmærksom på at koden til specifikke email kontoen ikke vil fremgå.

Ønsker man at finde koden til en email på et Mailhotel, vil man skulle lave koden om via sin Emailmanager.

Ønsker man at finde koden til en email på en Hosted Exchange løsning, vil koden skulle laves om via sin Hostingmanager

Ønsker man at finde koden til en email på Office365, vil man skulle lave koden om via sin Office365 Portal.

Logins til E-mail manager, Hostingmanager og Offic 365 portalen, vil man kunne finde ud fra ovenstående guide.