Kan jeg få mere server plads på mit webhotel ?

Ja, det kan du godt. Start med at logge ind i dit kundecenter – tryk her – under punktet “Abonnementer” kan du se dit domæne hvor webhotellet er placeret, klik på denne. Et popup vindue vil komme til syne, som indeholder alle din oplysninger for dette domæne, her kan du finde et grønt plus foran varelinen med dit webhotel, klik på dette. Du er nu i stand til at opgradere/bestille ekstra plads til dit webhotel og andre ydelser.