Kan jeg bestille shoppen og stadigvæk arbejde med den, uden mine kunder kan handle i den før jeg siger til?

Ja, det kan man godt. Der findes en indstilling for dette under -> opsætning -> shop indstillinger -> butik lukket -> besked ->