Jeg var i gang med en registrering, da noget gik galt. Hvordan ved jeg om min bestilling er gået igennem?

Hvis du har oplyst en gyldig e-mailadresse, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Modtager du ikke denne e-mail, så er din ordre ikke gået igennem.

Bemærk – en mail kan være forsinket, så alternativt kan du se under ordre/faktura i kundecenteret om ordren ligger der, hvis ikke er den ikke oprettet korrekt.

Ved spørgmål er du velkommen til at kontakte os på support@dandomain.dk