Jeg udvikler i ASP og har en fejl

ASP kræver en opsætning i din browser:

Vælg [Funktioner] i top menuen i din browser. Vælg derefer [Internetindstillinger], hvorpå der fremkommer et popup-vindue. Vælg derefter fanebladet “Avanceret”. Under punket “Gennemsyn” krydses “Vis meddeleser om uskadelige HTTP-fejl” fra.

Er dit webhotel oprettet efter d 11/3-2010 skal følgende tilføjes til dit webhotel. (Gælder kun script fejl visning med classic ASP)

1. Opret en fil kaldet web.config .

2. Copy paste følgende ind:

<?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>

<configuration>

<system.webServer>

<httpErrors errorMode=”Detailed” />

</system.webServer>

</configuration>

3. Gem filen og opload den til roden af dit webhotel. /wwwroot

Fejl i koden vises nu i browseren.