Jeg har PHP installeret på mit webhotel. Jeg ønsker at benytte PHP upload, men det virker ikke.

DanDomain har et eksempel på hvordan PHP-upload bruges. Klik her

Bemærk! – Det er kun muligt at uploade til /log mappen. ønskes det man oploader skal ligge i en anden mappe, skal man lave et script der kopiere data i /log mappen til den mappe man ønsker det skal placeres.

Husk at mappen /log skal have rettigheden 777 – dette tilrettes via chmod. Det skal tilrettes, ellers vil det ikke virke!.