Jeg har modtaget en faktura for min ordre. Kan jeg fremskynde ekspeditions tiden ved evt. at betale online?

Du har mulighed for at betale online på vores hjemmeside. DanDomain ser din indbetaling med det samme og kan indenfor kort tid ekspedere ordren. Betal online her: Klik her

Brugeroplysninger sendes straks efter ekspedering af ordren på den e-mail vi har registreret på dig. Du kan ligeledes se dem under Mine produkter i kundecenteret.

Bemærk! – Husk ved .dk domæner at disse skal aktiveres før man kan bruge dem. Forvent at domænet først dur ca. 8 timer efter aktivering.