Jeg har lige hævet flere indbetalinger, men teksten “ugyldig transaktion” fremkommer

Der kan ikke sendes “ugyldig transaktion” tilbage til dig når du forsøger at hæve et beløb.
Problemet kan kun opstå, hvis du har trykket “hæv valgte” flere gange, inden processen har fået hentet alle dine ordre id tilbage fra NETS med en kode “ok”. For at validere dine “hæv valgte” kan du se under “gennemførte”, hvor du finder transaktionerne.