Jeg har brug for en e-faktura, da der faktureres til offentlig institution, hvordan får jeg det?

Er De ny kunde skal De ved bestilling krydse, at De er fra offentlig institution og taste Deres EAN nummer. Så vil De automatisk få en faktura på Deres mail adresse samt en elektronisk faktura.

Er De eksisterende kunde hos DanDomain kan De via Deres kundecenter tilføje Deres EAN nummer. Så vil De fremover få tilsendt Deres faktura både på mail og elektronisk.
Husk dog, at har De modtaget en faktura inden påførelse af EAN nummer, skal De selv give DanDomain besked om, at De ønsker den fremsendte faktura elektronisk.

Link til kundecenter:Klik her