Hvornår ekspederes Deres ordre!

Når Dandomain har modtaget din indbetaling vil ordren blive ekspederet i hverdage mellem 9.00 og 16.00. Så snart DanDomain har accept for, at domænet er registreret til dig, vil vi fremsende en mail hvor vi gør opmærksom på dette. Har du bestilt et .dk domæne vil du modtage to E-mail’s fra os hvor den ene fortæller at domænet er registreret til dig og den anden der beskriver, at du skal logge på DK-Hostmaster ´s hjemmeside for at aktivere domænet, så det bliver brugbart.

Login informationer til DK-Hostmaster.dk sendes til dig via brev.