Hvorfor viser browseren ikke de nye filer jeg lige har uploaded?

Når du lige har uploadet nye filer til webhotellet kan det forekomme, at det stadig er de gamle sider der vises i browseren (dit internetprogram eks. Internet Explorer). Dette skyldes at browseren cacher (husker) de gamle sider. Dette kan afhjælpes ved at trykke på Refresh/Opdater knappen (F5). I nogle tilfælde er det nødvendig at trykke “CTRL” samtidig eller slette hele cachen i browseren.
Dette gøres under browserens indstillinger. Klik her for vejledning