Hvordan kan man lade alle sine varer stige fx. 5% i sin web shop?

Dette er i grunden en meget enkel procedure, som måske kan synes lettere kompliceret. Du laver en pris / lager export (kræver avanceret import/export modul), henter det ind i excel. Herefter opjusterer du cellen/kolonnen for pris med x-antal. Databasen eller regnearket gemmes nu som csv eller txt (semikolon separeret fil), og henter ind i shoppen igen. Så er alle varer opdateret.