Hvordan integreres MailListen?

Har du en dandomain webshop er det nemt at integrere din MailListe.

Koden for tilmeld/afmeld knapperne kan du lægge flere steder på siden, eks. i produktmenuen. Her skal du blot indsætte koden fra din MailListe i kodefeltet til lige præcis det felt du ønsker.
Yderligere er det muligt at have en “tilmeld MailListe” funktion i dit bestillingsforløb. Så kan dine kunder nemt sætte (eller fjerne) et flueben og på den måde tilmelde sig maillisten. For at aktivere dette, skal du under opsætning, shopindstillinger og fanen moduler indsætte listeid på ejerid på nettop den liste dine kunder skal tilmeldes. Listeid og ejerid finder du på din MailListe.

Det er muligt at få maillisten intergreret med evt. egne knapper og med eller uden navn. Har du en liste der også opsamler navne kan du gøre dit nyhedsbrev personligt. Kombineret med funktionen “segmenter” hvor du kan inddele dine modtagere i eks. kvinde/mand så kan du virkelig målrette dit nyhedsbrev.

For mere om segmentering:
http://help.dandomain.dk/maillist2/Documents/32_Segmentlister.htm
http://help.dandomain.dk/maillist2/Documents/22_Segmenter.htm

For hjælp til integration med din DanDomain webshop:
http://help.dandomain.dk/maillist2/Documents/91_DanDomain_Webshop.htm

For hjælp til anden intergration:
http://help.dandomain.dk/maillist2/Documents/92_Anden_integration.htm