Hvor skal min Access database placeres?

Gælder webhoteller placeret på microsoft platform: (ASP, ASP.net)

Som standard er /log mappen den eneste skrivebare mappe. Har du en database skal den placeres her. Sørg for ikke at slette eller overskrive mappen, idet den fjerner permissions til at skrive ned i mappen.

Har du, ved en fejl, fået slettet/overskrevet mappen, skal skrive rettigheden oprettes igen. Dette kan kun udføres af Dandomain. For at få dette rettet, skal du rette henvendelse til DanDomain telefonisk eller via kontaktformularen: klik her

ønskes der skriverettighed på andre mapper skal DanDomain informeres før dette kan lade sig gøre. Skriv til os via kontaktformularen i kundecenteret og skriv hvilken mappe der skal gøres “skrivebar”.

Link til kundecenter: klik her