Hvem henvender WebCMS sig til?

WebCMS er ideel for en række forskellige behov. Her er et par eksempler:

• Alle der har lidt eller ingen erfarring med Hjemmeside programmering.
    Fordi man kan påbegynde arbejdet på sin hjemmside med det samme uden at skulle sætte sig ind i HTML programmering.
  • Professionelle Web designere der skal lave en webløsning som let kan opdateres af folk uden programmerings kendskab
    Fordi WebCMS også giver mulighed for at skrive HTML/Javascript kode og har indbygget brugerstyring der kan bruges til at tildele forskellige brugere forskellige redigerings rettigheder i systemet.