Hvad skal jeg bruge af software for at anvende Hosted Desktop?

For at bruge Hosted Desktop skal man have en almindelig computer eller en “tynd klient”. Det eneste krav er en Internet adgang, samt et RDP program.

RDP (Remote Desktop Connection) forefindes standard i Windows XP. For download til andre klienter. Se vores service og support side. http://support.dandomain.dk

Af Internet adgang anbefales som minimum en 512 Kbps forbindelse, men ikke et krav.