Hvad kan en MailList demo?

En demo af vort MailList system, kan det samme som et rigtigt abonnement.
MailListen gør det muligt at sende nyhedsbreve til mange modtagere på en gang. Tilmelding og afmelding kan ske automatisk via jeres hjemmeside.
Du får mulighed for at benytte funktioner som statistik, A/B splittest, mediearkiv, skabelon redigering og meget mere.

Hvis du ønsker hjælp til brugen af MailListen er du velkommen til at kontakte vores supportafdeling på support@dandomain.dk, eller finde hjælp her:

http://help.dandomain.dk/maillist2/

Du kan bestille en demo her:

http://www.dandomain.dk/produkter/maillist-demo.html

Når din demo skal være et rigtigt abonnement kan vi konvertere din demo så dit arbejde ikke er spildt.
MailListen bestilles her:

https://www.dandomain.dk/produkter/maillist-bestil.html?WebHotelType=2500