Hvad er Hosted Desktop?

Hosted Desktop er et online skrivebord, som der er adgang til via RDP (Terminal Service/Fjernskrivebord).
Systemet ligner dit “normale” Windows skrivebord, og er tilgængeligt, bare du har en maskine med Internet adgang. RDP understøttes af både, Windows, Macintosh og Linux mv.

Hosted Desktop giver adgang til de normale programmer som forefindes i Windows. Fx Notepad, Internet Explorer, Outlook Express mm.

Der kan ydermere lejes Microsoft Office pakken, Hosted Exchange og Hosted Navision til Hosted Desktop Standard. På Professionel og Komplet, er der ydermere mulighed for installation af egne 3. parts programmer.

Se her, hvilke Fjernskrivebord/Hosted Desktop løsninger vi tilbyder.