Hvad er forskellen på et Webhotel og WebCloud?

På et almindeligt webhotel er du ikke garanteret nogen kapacitet. Dit website placeres typisk på en server som deles med 500 – 5000 andre kunder (forskelligt fra udbyder til udbyder).
Dette gør, at du risikere at andre kunder belaster servere således at det går ud over hastigheden på dit website og dermed skaber gener for dine kunder.

Med WebCloud får du et klart overblik over hvad dit website forbruger og du kan dernæst vælge hvilken garanteret kapacitet du ønsker. Du betaler efter den kapacitet du ønsker og kan både skalere op og ned.
DanDomain’s WebCloud sørger automatisk for at sikre dig den kapacitet du har tilkøbt og dit website bliver således ikke påvirket af hvordan andre kunder.
Du kan i DanDomain Kundecenter se hvad din WebCloud forbruger og nemt her justere på kapaciteten.