Hvad er AppShield Antivirus?

AppShield Antivirus er et billigt alternativ til andre sikkerhedspakker. Faktisk kan du fåes ned til 12 kr. (ekskl. moms) pr. computer. Niveauet af sikkerhed bliver dog ikke forringet.

AppShield består af en sikkerhedssoftware udviklet og leveret af McAfee. Sikkerhedssoftwaren hentes ned på ens computer, hvor det ínstalleres på lige fod med andre Windows programmer.

AppShields sikkerhedsindstillinger administreres i online administrationen, hvorfra administratoren, f.eks. kan bestemme hvor mange sikkerhedssoftwaren skal opdateres pr. døgn. Herudover kan administratoren også se, om der f.eks. er opdaget vira på de computere AppShield er installeret på.

Når du har købt en AppShield pakke – Basic, Standard eller Business – kan du administrere hhv. 5, 25 eller uendelig mange computere.

Efter dit køb af AppShield vil du få udleveret loginoplysninger til onlineadministrationen. Loginoplysningerne består af en autogeneret kode samt den emailadresse du brugte ved produktkøbet. Onlineadministrationen kan du finde via dette link.

Uanset om du kun skal bruge AppShield på én computer eller 100 computere, skal du bruge onlineadministrationen. Hvis skal installere AppShield Antivirus på én computer, kan du installere det direkte fra onlineadministrationen. Skal AppShield installeres på to eller flere computere, kan du med fordel generere et installationslink, som f.eks. dine medarbejdere kan benytte sig af. Når de benytter linket, som du kan sende til dem pr. email, bliver de henvist til en installationsside, hvor de skal følge en installationsvejledning.

Onlineadministrationen giver dig f.eks. mulighed for, at opdele din brugere i forskellige grupper, som igen kan have forskellige sikkerhedsindstillinger. Du kan selvfølge også behandle alle som én gruppe og med de samme sikkerhedsindstillinger. Det er helt op til dig selv, hvordan du forvalter jeres AppShield sikkerhedsindstillinger.