Forkert password anvendt

Kontroller at det indtastede password er det samme som det du har modtaget i E-mailen fra DanDomain. Passwordet består altid af 9 tegn og det er vigtigt det bliver tastet med store og små bogstaver.

Kan du ikke finde dit FTP password kan du se det i dit kundecenter i menuen mine produkter -> webhotel, her klikker du blot på produkt oplysninger og den korrekte kode og brugernavn er angivet her.

HUSK: Virker det ikke kan det skyldes dit domæne ikke er blevet aktiveret eller ikke peger korrekt på serveren. Kontroller status på dit domæne i dit kundecenter under menuen domæner. Er dit domæne grønt i kundecenteret kan det skyldes det ikke er aktivt hos DK Hostmaster.