Send SMS på fast dato og tidspunkt fra E-mail

Det er muligt at sende SMS på en bestemt dato og tidspunkt.

Bemærk: #confirmdelivery kommandoen kan ikke anvendes når afsendelsen skal ske på en given dato/tidspunkt.

Note: Det gælder både om du ønsker at afsende til en eller flere telefonnumre / modtagerlister.

Send din SMS besked til: sms@sms.dandomain.dk

Emne: Brug følgende formatering:
#brugernavn#password#telefonnummer/list-id#27-03-08 14:00:00
– Bemærk! –  Brugernavn og password er “case sensitiv”, altså man skal være opmærksom på store og små bogstaver.
– Ønskes der afsendt til mere end et list-id, kommasepareres list-id numrene. F.eks :
#brugernavn#password#list-id,list-id …. o.s.v. #27-03-08 14:00:00
– Ønskes der afsendt til mere end et telefonnummer, kommasepareres telefonnumrene. F.eks : #brugernavn#password#99999999,88888888 …. o.s.v. #27-03-08 14:00:00
– Vær yderligere opmærksom på der ikke kan afsendes SMS’er til udenlanske telefonnumre. DanDomain SMS Gateway understøtter KUN afsendelser til danske mobilnumre. Brug ikke “+45” foran telefonnr.

SMS beskeden skrives i “Body”. Husk din indstilling om “Lænkede SMS grænse” – max foruddefinet antal tegn (se afsnit 2.2 indstillinger).

List-id kan aflæses under Modtagerlister (Markeret med rød cirkel)

Note!!

Mailen kan kun afsendes i “Plain Text” .