Opret ny SMS

Her kan du skrive en SMS som enten kan afsendes nu eller senere (vælges under – afsendelsestidspunkt)

SMS’en kan kun afsendes ved valg af en eller flere samtidige modtagerlister. (Vælges under  – Vælg modtagerliste(r) )

Efter valg af Modtagerliste(r)  – Tryk næste

Her ses status på den SMS der ønskes afsendes.

Note!

Da test modtagerlisten på denne illustration indeholder et mobilnummer, vil afsendelsen koste en SMS. Hvis SMS beskeden havde indeholdt 2 lænkede beskeder vil afsendelsen havde kostet 2 sms’er.

Tryk på knappen “SEND” og SMS’en afsendes straks (Hvis “Send senere” havde været valgt, vil afsendelsen havde lagt sig i Udbakke/Kø)