Indstillinger

Navn: SMS Gateway navn. I dette tilfælde “ken test”

Brugernavn & adgangskode: Bruges til at logge ind i administrationen af SMS Gateway, samt til integration (API) – send SMS fra e-mail program. Note! – Det er ikke muligt selv at tilrette brugernavn og password

E-mail: adresse der sendes til, når det er tid til Optankning af SMS’er.

Lænkede SMS grænse: Her sættes maks. antal tegn en SMS må indeholde. Det er en indstilling der afsendes direkte fra SMS Gateway administrationen, eller via e-mail eller integration (API).
1. lænkede SMS grænse er lig 160 tegn, 2 lænkede SMS er lig med 320 tegn, o.s

Send mail når kredit er under: Afsender en infomail om nedre grænse for antal SMS’er der er tilbage på din konto. (Valgfri nedre grænse)