Nyhedsbrev Kampagner

Generelt

Under fanen ‘Kampagner’ er det muligt at samle en række nyhedsbreve, som afsendes på de angivne tidspunkter.

Søg på kampagne

Hvis man ønsker at søge efter en bestemt kampagne, gøres dette ved at skrive det ord man ønsker at søge på i det markerede felt. Derefter vælger man om der skal søges på ‘Navn’ eller ‘Alle’. Tilsidst klikker man på ‘Søg’.

Opret kampagne

Hvis man ønsker at oprette en ny kampagne, klikker man på , hvorefter følgende billede kommer frem:

FELT: BESKRIVELSE:
Navn Her angiver man navnet på kanpagnen.
Max et nyhedsbrev pr. kontakt Sæt flueben her, hvis der kun skal sendes et nyhedsbrev til hver kontakt, selvom at kontakten står til at modtage flere af de oprettese nyhedsbreve.
Gem Her klikkes for at gemme kampagnen. Hvis man ønsker at tilføje nyhedsbreve til kampagnen, skal man se næste punkt.

Rediger eksisterende kampagne

Skal man redigere en kampagne, skal der klikkes blot klikkes på den linie, med den liste, man ønsker at redigere:

Derefter kommer følgende billede frem:

FELT: BESKRIVELSE:
Navn Her angiver man navnet på kanpagnen.
Max et nyhedsbrev pr. kontakt Sæt flueben her, hvis der kun skal sendes et nyhedsbrev til hver kontakt, selvom at kontakten står til at modtage flere af de oprettese nyhedsbreve.
Søg Her er det muligt at søge på de nyhedsbreve, som er tilknyttet kampagnen.
Opret nyhedsbrev Her kan man tilføje et nyhedsbrev til kanpagnen, se hvordan man opretter et nyhedsbrev her.
Gem Her klikkes for at gemme kampagnen.

Slet kampagne

Man kan slette en enkelt kampagne ved at klikke på  ud for den kampagne, man ønsker at slette.

For at slette flere kampagner på en gang, skal der sættes flueben ud for de kampagner, som man ønsker at slette. De er disse felter, der bruges til dette:

Herefter klikker man på  og kampagnerne bliver slettet.

Fortryd sletning af kampagne

Fortryder man sletningen af en kampagne, skal man klikke på .

Derefter kan man gendanne en enkelt kampagne ved at klikke på  ud for den kampagne, man ønsker at gendanne.

For at gendanne flere kampagner på en gang, skal der sættes flueben ud for de kampagner, som man ønsker at gendanne:

Herefter klikker man på  og kampagnerne bliver gendannet.