Migrering af e-mail kontakter (SmartWeb)

Sådan flytter du dine kontakter til din nye postkasse.

I denne guide viser vi hvordan du flytter dine e-mail kontakter fra SmartWeb til DanDomain.

Eksporter dine kontakter fra SmartWeb

1. Start med at logge ind på din SmartWeb webmail med din e-mail og adgangskode: https://webmail.smartweb.dk
    2. Klik på “Kontakter“:
    3. Klik på “Eksporter“:
    4. Vælg en destination til dine eksporterede kontakter:

Hvis du benytter Mac kan systemet finde på at spørge om du vil tilføje kontakterne til dit lokale mail program. I så fald skal du klikke på Annuller/Cancel:

Herefter vil de downloadede kontakter være at finde under Finder > Downloads:

Importer dine kontakter til DanDomain

Du har nu eksporteret dine kontakter fra SmartWeb og er nu klar til at lægge dem ind i din DanDomain mailboks.

1. Start med at logge ind på din DanDomain webmail, med din e-mail og adgangskode: https://webmail.dandomain.dk
  2. Klik på “Kontakter“:
  3. Klik på “Importer“:
  4. Sørg for at feltet “Importer gruppetildelinger” står til “Alle (opret grupper hvis nødvendigt)” således at evt. grupper importeres:
  5. Klik på “Gennemse…“:
  6. Vælg filen som du netop har eksporteret og klik “Åbn“:
  7. Tjek dine indstillinger i import dialogen og klik “Importer“:
  8. Kontroller at evt. grupper og kontakter vises i listen:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.