Kontakter

Generelt

Ønsker man at tilmelde en mailadresse til en maillist, så læs hvordan her.

Administration af kontakter under fanebladet ‘Kontakter’:

Søg på kontakt

Hvis man ønsker at søge efter en bestemt kontakt, gøres dette ved at skrive det ord man ønsker at søge på i det markerede felt. Derefter vælger man om der skal søges på ‘Email’, ‘Navn’ eller ‘Alle’. Tilsidst klikker man på ‘Søg’.

Opret ny kontakt

Hvis man ønsker at oprette en ny kontakt, klikker man på  hvorefter følgende billede kommer frem:

FELT: BESKRIVELSE:
Navn Her angives navnet på kontakten
E-mail Den mailadresse, som nyhedsbrevene skal sendes til
Maillister Her kan der vælges hvilke af de eksisterende maillister kontakten skal tilknyttes. Hvis nogle af maillisterne kræver bekræftelse, tilmeldes kontakten ikke før bekræftelsesmailen er godkend.
Segmenter Her vil eventuelle segmenter blive vist og det er muligt at redigere i dem, så der bliver brugte andre værdier end standard værdierne.
Gem Når de andre felter er udfyldt, så klik på ‘Gem’ for at gemme kontakten.

Rediger eksisterende kontakt

Skal man redigere en kontakt, skal der klikkes blot klikkes på den linie, med den kontakt, man ønsker at redigere:

Derefter kommer følgende billede frem:

FELT: BESKRIVELSE:
Navn Her angives navnet på kontakten
E-mail Den mailadresse, som nyhedsbrevene skal sendes til
Bekræftet Her står datoen for hvornår kontakten er blevet bekræftet, hvis den er bekræftet. Alternativt vil der stå hvornår bekræftelsesmailen er blevet afsendt
Segmenter Her vil eventuelle segmenter blive vist og det er muligt at redigere i dem, så der bliver brugte andre værdier end standard værdierne.
Maillister Her kan man tilføje eller fjerne kontakten fra eksisterende maillister

Slet kontakt(er)

Man kan slette en enkelt kontakt ved at klikke på  ud for den kontakt, man ønsker at slette.

For at slette flere kontakter på en gang, skal der sættes flueben ud for de kontakter, som man ønsker at slette. De er disse felter, der bruges til dette:

Herefter klikker man på  og kontakterne bliver slettet.

Fortryd sletning af kontakt

Fortryder man sletningen af en kontakt, skal man klikke på .

Derefter kan man gendanne en enkel kontakt ved at klikke på  ud for den kontakt, man ønsker at gendanne.

For at gendanne flere kontakter på en gang, skal der sættes flueben ud for de kontakter, som man ønsker at gendanne:

Herefter klikker man på  og kontakterne bliver gendannet.