Integration med DanDomain Webshop

Generelt

For at integrere DanDomain Maillist 2.0 med DanDomain Webshop skal man bruge ‘Maillist ID’ og ‘Bruger ID’. Derefter skal disse indsættes i webshoppen.

Maillist ID

Dette findes under  i venstre menu.

Herefter klikkes på den maillist, hvis ‘Maillist ID‘, der skal tilknyttes webshoppen og følgende billede kommer frem:

Her står ‘Maillist ID‘ i det markerede felt.

Bruger ID

Dette findes under  i venstre menu.

Herefter kommer følgende billede frem:

Her står ‘Bruger ID‘ i det markerede felt.

Opsætning i webshoppen

Opsætningen i webshoppen sker under: ‘Opsætning‘ –> ‘Shopindstillinger‘ –> Fanebladet ‘Moduler

Her indsættes ‘Bruger ID‘ i feltet ‘Maillist ejer ID (oid)‘ og ‘Maillist ID‘ indsættes i feltet ‘Mailliste ID (listid)‘:

Herefter klikkes på ‘Gem‘ og opsætningen er færdig.