Hvordan laver jeg et nyhedsbrev?

Når du logger på din mailliste kan du her redigere de skabeloner vi har lavet klar til dig.

Der findes flere skabeloner som du kan vælge at benytte eller redigere. Dit design kan laves direkte i editoren eller evt. via HTML. På din mailliste kan du nemlig benytte kildekode, og på den måde få dit nyhedsbrev præcist som du ønsker. Her er der flere der tager kontakt til en af vores designpartnere for netop at få et lækkert nyhedsbrev.

Listen over vores partnere finder du her:
http://www.dandomain.dk/produkter/webshop-design.html

Disse guides beskriver mere omkring skabeloner og nyhedsbreve.

For at dit nyhedsbrev kommer frem til alle på din liste er det vigtig at du ikke bliver afvist af spamfiltre.
Her handler det om flere ting, men det er altid en god ide at kontrollere udsendelsen af dit nyhedsbrev inden du sender det til dine kunder. Mailservere “læser” nmelig ikke mails på samme måde.
Derfor anbefaler jeg at du tester med så mange mailadresser som muligt. Eks. en gmail, hotmail, tdc mail og andre typiske typer af mailadresser så du sikrer din mail ikke ender i SPAM eller ser besynderlig ud.