Flexkonto

Generelt

Flexkonto giver mulighed for at sende mails udover det antal der er inkluderet i det månedlige abonnement. På den måde er det muligt ved enkelte lejligheder at kunne sende et større antal mails uden at skulle opgradere det eksisterende abonnement. Forbruget vil så blive faktureret månedsvis til en pris der per 1/5-2011 hedder 15 øre excl. moms per mail.

For at kunne benytte Flexkonto kræver det at du har et abonnement på minimum 2500 afsendelser per måned, samt at man har godkendt brugen af dette. Det sker under Indstillinger –> Aktiver Flexkonto. Når denne vinges af vil du blive bedt om at indtaste dit password for at bekræfte aktiveringen. Fremover vil du så på afsendelser der kræver brug af flexkonto blive gjort opmærksom på præcist hvor mange mails der trækkes på flexkontoen.

Oversigt

Under Flexkonto kan man se en oversigt over mail forbruget på flexkontoen. Det er muligt selv at definere et tidsinteval ved at vælge “Fra” datoen, “Til” datoen og klikke “Opdater”. Herefter ses et totalt antal af forbrugte mails i perioden, samt en udspecificeret liste: