Blacklistede kontakter

Hvis maillisten ikke kan sende til en given mailadresse/kontakt, fordi den modtagende server afviser den, vil kontakten blive blacklistet. Det kan feks være fordi der svares at modtageradressen ikke eksisterer, eller serveren på anden måde giver en permanent fejl. Blacklisting sker IKKE hvis modtager adressen kun er fuld. Så prøves der simpelthen igen senere.

Blacklisting er delt mellem alle vores maillist kunder. Det vil sige at hvis en kontakt bliver blacklistet hos én afsender bliver denne kontakt også blacklistet hos alle andre kunder/brugere af maillisten. Første gang en kontakt bliver blacklistet, sker det for 30 dage. Efter de 30 dage forsøges der at sende til kontakten igen, og lykkedes dette ikke, øges perioden med yderligere 30 dage så der i alt blacklistes i 60 dage. På den måde lægges der for hver gang der blacklistes 30 dage oveni den foregående periode, så det bliver 30, 60, 90, 120 og så videre