Anden integration

Generelt

Ønsker man at integrere tilmeldingformularen direkte på sin egen hjemmeside, kan man anvende den html-kode, som er automatisk genereret i maillisten.

Html-kode

Html-koden til en specifik maillist-tilmelding findes under punktet  i venstre menu.

Her klikkes på den maillist, hvis html-kode, der skal anvendes og følgende billede kommer frem:

Her klikkes på det markerede felt ‘Tilmeldingsformularer’, hvorefter denne kommer frem:

Her klikkes på ‘Kilde’. Nu kommer html-koden frem:

Nu er det muligt at kopiere html-koden til tilmeldingsformularen og sætte den ind i koden på sin egen hjemmeside.