Teknisk dokumentation

Valutakoder ISO4217

For at fortælle Betalingssystemet, hvilken valuta der afregnes i, skal der angives en valutakode.

De mest brugte er:

DKK(Danske kroner) 208

EUR(Euro) 978

USD(US dollar) 840

Klik her for valutakoder via Wikipedia

Landekoder ISO3166

Landekoden angiver hvilket land forretningen er fra.

For at angive dette benyttes ISO 3166 landekoder.

De mest brugte er:

DNK = Danmark
SWE = Sverige
NOR = Norge
DEU = Tyskland

Korttyper

Validering af korttype er oprettet som CardTypeID der kan postes med fra input forms. Parametre for CardTypeID er angivet her:

KortType CardTypeID
Dankort

1

Visa

2

Mastercard

3

Visa/Dankort

4

JCB

5

Visa/Elektron

6

Maestro

7

Diners (Diners Club)

8

AmericanExpress (Danske Bank)

9

FF (Forbrugsforeningen)

10

LIC – (Lærernes Indkøbscentral)

11

Mastercard/Eurocard DK

12

Maestro DK

13

Diners DK

14

American Express DK

15

Alle Kort / Ingen tjek

0

I securecapture.asp tjekkes på CardTypeID, hvis den er forskellig fra 0 (Hvis CardTypeID ikke er numerisk eller ikke medsendt sættes den til 0).

Hvis CardNumber ikke passer til  CardTypeID fundet via CheckCCType()  sættes ParametersValid = false

ErrorCode = 10

I DanDomain WebShop laves der efterfølgende en select box med disse typer som kan gemmes på en betalingsmetode der benytter paygateway og postes til betalingssystemet ved ordre. Der kan sendes flere korttyper med, ved at adskille disse med , (komma).

Bemærk:

For “Tilladte korttyper” og dansk udstedte mastercard mv. gælder at:

Mastercard/Eurocard DK, Maestro DK, Diners DK, American Express DK

skal vælges, hvis det kun er danske kort der ønskes.

Maestro kort: Forretninger, som ikke benytter 3-D Secure, kan ikke modtage Maestro-kort.