Nordea e-betaling DK

DanDomain Betalingssystem kan integreres med Nordea Danmark, og kører via Pay-Direct, med straksbetaling og tilbageførelser af beløb for transaktioner lavet via systemet.

Bemærk: Tilbageførsler (afvisninger) gælder kun for Nordea Danmark.

Indbetalingsside – /NordeaDK/init.asp (krævet)

Processering af informationer der sendes fra ekstern side til DanDomain PayNet sker via siden:

https://pay.dandomain.dk/NordeaDK/init.asp og tager følgende parametre:

Parameter Beskrivelse Muligt indhold
OrderID Streng
Amount Beløb
CurrencyID * Skal være DKK (208)

Er denne ikke angivet sættes den til 208

MerchantNumber Forretningsaftalenummer
OKURL
FAILURL
SessionID
OKStatusURL
FAILStatusURL

Transaktionen sendes til Nordea med diverse parametre og returneres med status for betalingen til DanDomain PayNet til Process der herefter afgører om fail eller ok skal sendes til brugeren.

Process – /NordeaDK/process.asp

Process opdaterer med transaktionen med betalingskoder, hvorefter OKURL vises for brugeren. Skulle vedkommende blive afvist, vil FAILURL blive vist, og der kan herefter forsøges betaling påny.

* SOLOPMT