MobilePay Online

DanDomain Betalingssystem er integrerbar med MobilePay Online. Bemærk dog at dette kræve tilkøb af MobilePay Online udvidelsen til DanDomain Betalingssystemet

Processering af informationer der sendes fra ekstern side til DanDomain PayNet sker via:
Pay.dandomain.dk/mpo/paywindow/init/ og tager følgende POST parametre.

MerchantNumber Forretningsnummeret der er tilknyttet DanDomain betalingssystem Påkrævet
SessionID Værdien af SessionID tilføjes som en http header “cookie” til kaldet lavet til OkStatusUrl
OrderID Unik ordre ID Påkrævet
Amount Transaktionens beløb Påkrævet
CurrencyID Valuta ID for transaktionen.
http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_4217
Påkrævet
OkStatusUrl En absolut URL som modtager et GET request efter succesfuld godkendelse.

Parametre tilknyttet URL’en:

OrderID – Ordre ID’et for transaktionen/ordren

transact – Unikt transaktions ID

Cardnumber – De sidste fire cifre i kortnummeret

Amount – Beløbet af transaktionen

CardFee – Gebyr for det brugte kort

CardType – Korttypen.

Svaret fra denne vil altid komme fra IP adressen: 194.150.112.19

OkUrl Absolut URL som klienten redirectes til efter succesfuld godkendelse.

Parametre tilknyttet URL’en:

OrderID – Ordre ID’et for transaktionen/ordren

transact – Unikt transaktions ID

FailUrl Absolut URL som klienten redirectes til efter fejlet godkendelse.
CardTypes Semikolonsepareret liste af godkendte korttyper

Value CardType
MC-DEBIT MasterCard Debit
MC-CREDIT MasterCard Credit
MTRO-DEBIT Maestro Debit
ELEC-DEBIT VISA Electron Debit
VISA-DEBIT VISA Debit
VISA-CREDIT VISA Credit
DANKORT Dankort og visa dankort

Eksempel

MC-DEBIT;VISA-DEBIT

Kort gebyr kan specificeres for kort med | som separator

eksempel

MC-DEBIT|10;VISE-DEBIT|5,99

Påkrævet
CardTypesCheckSum MD5 hash af
“CartTypes+ Secret+OrderID”

f.eks (c# syntax)
string.Format(“{0}+{1}+{2}”, CartTypes,Secret,OrderID)

En hash af strengen:
“MC-DEBIT|10;VISE-DEBIT|5,99+SecretKey+100”

Skulle give følgende output.
2292A98C866C6FFE14AA518577DD797F

Den hemmelige/secret del af strengen kan defineres i DanDomain Pay Admin.

CheckSum MD5 hash af
“OrderID+Amount+Secret+CurrencyID”

f.eks (c# syntax)
string.Format(“{0}+{1}+{2}+{3}”,  Amount,OrderID, Secret,CurrencyID)

Den hemmelige/secret del af strengen kan defineres i DanDomain Pay Admin.

ShopName Shoppens navn som vil blive vist i MPO vinduet og app’en Påkrævet

Maks 200 tegn

ShopLogo En Absolut URL til et billede som vil blive vist i MPO vinduet og app’en.

Billedet skal være et 250x250px PNG format uden gennemsigtighed.

Maks 1024 tegn